注册忘记密码
返回列表 发新帖
楼主: SINAL

[讨论] 江门哪里有算命准的高人啊?

回复 ray9080 的帖子

你想准噶系果D有法力噶先睇得到噶。有D野就算比你知又可以点,只会另你更不安,系出于一个负责任噶角度。吴似一D所谓噶仙姑,我外婆之前都系,身体吴舒服稳神婆,后尾又话乜大限已到,搞到距心理出现问题,过无几耐就过身啦。你认为甘系负责?如果师傅可以帮到你噶,肯定会帮噶,有D野如果逆天而行,对你同距都吴好。所以会有你讲噶甘样。我第一次去稳师傅,距首先会帮你睇下你身体有无咩地方吴舒服噶,会了解你噶健康状况先,因为好多时,其实系我地身体某个地方出现问题,有时只需要吃D中药调理下就无事啦,吴一定全部都往果方面谂噶。建议各位靓妈吴好甘盲目!

啦啦 发表于 2012-5-16 11:12
再发表一下。可能你们理解错误那些算命的人拉。
看手掌算命的人,看你手掌,知道你现在状况,包括运,事业,婚姻 ...

你好!!可以帮我预约一下你姑妈吗~~我想问一下自身,近来事事不顺!!!

彤彤妈咪 发表于 2012-5-16 20:32
系啊,我讲的仙姑就系一个陌生人来问自身的话,她就会问你姓名,户口所在地,然后叫仙姑帮查,慢慢讲下你的 ...

你讲仙姑在哪啊~~~可以带我去吗,,或者讲俾我听点去

算命呢家野,,话你好的多数不会发生,但讲到你差的,要注意什么的,就多数灵验...信下都无妨,不要太沉迷

锐仔妈咪 发表于 2012-5-18 08:56
想准就去小榄睇,距睇三代,人家叫距做三代灵。距经常去潮连庙,如果系睇要预约。我睇甘多个,去甘多地方, ...

同问啊!

彤彤妈咪 发表于 2012-5-16 10:37
外海有个仙姑,我觉得几准,讲得我都哭晒,不过我认为这些只能作心理治疗吧,无论点,她都会比你希望和安慰 ...

点联系个仙姑
来自安卓客户端来自安卓客户端

发表回复