注册忘记密码

【粉丝吐槽】2月14日咁特别日子,老公居然咁样做!

寻日2月14日情人节,我同我老公结婚刚满5年啦,其实都冇咩激情,越来越平淡,平时过时过节都冇乜表示。但佢寻日朝早打电话俾我落班嚟接我顺便出去吃饭,一开始我觉得有少少兴奋,同时觉得佢终于开窍,识得浪漫一下啦。

晚黑我地吃完饭之后,佢咩嘢都冇讲就开车翻咗屋企楼下,然后就去咗超市,话要比我一个小惊喜,我满心期待住,后来我响超市转咗一个圈之后,佢就去问咗店员几句,就带我行到一些卖茶包,茶叶果一行,我问佢要买咩嘢?佢又唔讲。

后来佢执起两包金银花凉茶冲剂,就突然同我讲情人节快乐。

我还未回过神,咩嘢哇?
情人节送金银花???
我愕一下,送比我??
这份礼物真的有点太.......我无言了......
想问其他女同胞们,你地老公都会唔会系咁噶吗??

快将你的评论留言

温馨提示:如有任何情感问题,或者生活上有任何奇葩问题,欢迎留言到我们公众号的后台,详细描述你的问题,

问题一经采纳就将在平台发出,让更多网友为你解答~

有金有银,好意头,清凉下火,不错,哈哈哈我昨天孤零零一个人吃了点零食当晚餐,节日问候都没有,哎

是啊,这个粉丝老公挺有才的  详情 回复 发表于 2019-2-16 17:50

清凌纷飞 发表于 2019-2-15 16:29
有金有银,好意头,清凉下火,不错,哈哈哈我昨天孤零零一个人吃了点零食当晚餐,节日问候都没有, ...

是啊,这个粉丝老公挺有才的

清凌纷飞 发表于 2019-2-15 16:29
有金有银,好意头,清凉下火,不错,哈哈哈我昨天孤零零一个人吃了点零食当晚餐,节日问候都没有, ...

是啊,这个粉丝老公挺有才的

发表回复