注册忘记密码

[八卦] 讲讲自己曾经遇到渣男

靓妈们,你地曾经偶遇过渣男吗?讲讲你地曾经遇到噶情况。分享下自己遇到噶渣男事件和处理结果。

首先我分享下自己遇到两个极品渣男:
第一个:改衫遇到噶,问我好多性方面噶问题,唯有无答或者回避。其中好多细节真系讲唔出口,而且现在翻屋企都唔敢经过渣男间铺。
第二个:开摩托车遇到噶,打完左灯转左,结果渣男追上来问我点开车,一开始唔彩区,结果区问我系唔系想打。我答区:你好好打,我未见过男人当街打女人,我打灯系你睇唔到。然后渣男一脚踢中我部车(注:当时两部车都在行驶中)。我唯有开快过区,刚好遇到交警叔叔唯有求助。渣男见到就走左,事后同事话我你可以在区踢中你部车时扮跌到,就当区肇事逃跑。

第二个正扑街来的,。  发表于 2015-4-21 09:45
第一个性骚扰,第二个人渣  发表于 2015-4-20 16:44

我仆左响地,好狼狈,那渣男居然在旁边笑,捧腹那种!

想像得到,真系超尴尬,又激气,我都最憎呢种人  发表于 2015-4-20 16:45

泳wing 发表于 2015-4-20 15:29
我仆左响地,好狼狈,那渣男居然在旁边笑,捧腹那种!

唉~扶下人家啦,渣男

真是的  发表于 2015-4-20 16:35
就是,当时好嬲,你唔扶就算了,至于笑成甘吗?后来删晒所有联系方式,虽然只是普通的相识,但真系唔想再见到任何关于呢个人的野!  发表于 2015-4-20 15:43

以前相亲遇到3个渣男,2个好似查家宅甘不停问我做咩工,父母同兄弟姐妹做咩工,收入几多,点支出;另一个约左吃晚饭,吃到差吾多条仆街话接个朋友,我等左个几钟,期间俾过几次电话距,距还厄我话好快番来,结果我自己买单,百几元者,第日个仆街仲打来解释还话请我吃饭

叫距吃香啦  发表于 2015-4-20 15:44

遇上好多
说说昨天的吧
昨日,我搭升降机,-2层,期间-1层时候,有个老头子要出匝,区推撞我,从后背推我,还要大声闹我话出去啦,左住晒。跟住我立刻闹区:你系咪痴线的,大肚婆都推,隔离甘大条路唔行系都要推我,正扑街。后咪区都不敢再讲多几句,因为电梯里面还有几个人仇视那扑街

粉色的云 发表于 2015-4-20 15:40
以前相亲遇到3个渣男,2个好似查家宅甘不停问我做咩工,父母同兄弟姐妹做咩工,收入几多,点支出;另一个约 ...

冇钱还约女仔,第一次见面好重要噶嘛~~~~~~~~

嬌生慣養 发表于 2015-4-20 15:48
遇上好多
说说昨天的吧
昨日,我搭升降机,-2层,期间-1层时候,有个老头子要出匝,区推撞我,从后背推我, ...

区想抽水吓?

我上个星期也遇到一个渣男,渣到无人有,事情是这样的,我下班的时候(开摩托车)去到差吾多红绿灯时,由左边数来,左一是向左转,左二是直行,我在左二车道打左灯去左一转,果时开住部大众小车的渣男就按我喇叭,我以为距去左一,我就先让他,继续直行,然后个扑街吾系左转,直接将车开我前面,期间差D碰倒我部车(还在行驶中的)。我火起,我按喇叭提示距,距当听吾到,好,算我吾计较,然后我让距左二直行果条道,我再转去左一转左,好啦,绿灯啦,然后我就转左,个扑街又即时在左二车道抢我道转左啦,我顶个扑街,又差D撞倒我,妈的,我吓到鼻果隆都无肉,然后我火到按喇叭,距叼都吾叼我,当我无到,妈的,我真系火都黎埋,当我地开摩托车吾系车,真系两野甘样差D“崩跌”我,火卵滚,开住部大众当自己系乜水,有小车大晒么,真系想叼距,距老尾

一般甘的人渣只能开一般或者比较差的的代步车,开靓车的司机一般是比较有人性的。  发表于 2015-4-21 09:48
冇,我LG话我如果你开车后面果个一味按喇叭噶话,你就系要慢慢行记住慢慢行塞住条路。  发表于 2015-4-21 08:34
甘扑街噶男人我都见得多,货车司机都系甘贱,有几次逼我让道我都差D跌入河。含家产鬼唔望距自己跌落河。  发表于 2015-4-20 17:35
通常呢D扑街开部甘噶车以为区自己系度开紧奔驰!  发表于 2015-4-20 16:34

Lady.Ng 发表于 2015-4-20 16:02
我上个星期也遇到一个渣男,渣到无人有,事情是这样的,我下班的时候(开摩托车)去到差吾多红绿灯时,由左 ...

我遇到个还想打我呢?我当时心惗:当街当巷一个男人为小事叫打个女人。真系极品渣男

Lady.Ng 发表于 2015-4-20 16:02
我上个星期也遇到一个渣男,渣到无人有,事情是这样的,我下班的时候(开摩托车)去到差吾多红绿灯时,由左 ...

大把地感的仆街啦,大多数是北佬

读书噶时候,学校有充值优惠,对面宿舍A充咗话我知,我就叫A比个代理电话我又充埋,个代理B都系我哋学校噶人,充咗之后先知原来B系隔离班一个星期有一半课都会一齐上噶,后来B同时沟A同我,移动又帮我哋开咗短号,不过A冇要短号,B冇咁多话费就冇经常打比佢,但系B就成日打电话过嚟,每日个几钟,烦到西咁,本来5想理B,但系经常一齐上课,我又转嚟呢个班咖好多人都5识,求其应付下费事搞咩问题出嚟等我日日上课丢架,后来A话我知B都沟紧佢,我哋就互相知道呢件事,佢还比日记A睇,入面噶内容当然系中意A之类噶嘢,后来A全宿舍都睇咗完之后比埋我睇,后来见沟5郁我哋就放弃了,第一次揾B充值噶时候我就话过佢知系A介绍我揾佢噶,还咁明目张胆咁撒网,毕业几年之后有一日B扮换咗电话得翻个电话号码5知个号码系边个噶打电话嚟,我早就删咗佢电话了,不过佢用噶系校园卡大概认得个电话于是我扮5识佢个电话乜都话5知佢就突然记得翻我呢个电话系边个噶了,最搞笑噶系佢话以前咁好点解依家会变成咁,我心谂好你条毛阿,当我同A弱智咖,其实弱智噶系你自己,我敷衍咗佢冇几耐佢就问我嫁人未阿,我即刻话嫁咗了,从此摆脱呢件嘢了

真的么人都有
来自苹果客户端来自苹果客户端

遇到太多~讲唔晒

+1  发表于 2015-4-21 10:26

我罗左一个小小环保袋,再旺角出闸 ,区可能以为我是游客瓜,都无脑的,甘大肚子还能过关,区心里变态者

有次晨运慢跑到某公园拉斤放松一下筋骨被条蛋散撞我,旁边好多老人家在晨运的,现在每次经过都有阴影

天下什么男人没有,渣男一大堆。幸亏自己遇到的不多。

极品中的极品

飘过,4项美容护理仅需100元,预约电话13902886094
来自苹果客户端来自苹果客户端

发表回复